torstai 6. heinäkuuta 2017

Kuulumisia Hormoonihelvettistä

Varmaan jokunen kanssasisar/kanssa-androgyyni, löytää tästä tekstistä yhteneväisyyksiä omaan eloonsakin, sillä aion nyt avautua elämästäni hormoonihelvetissä. Niin että, MIÄS on hyvä ja laittaa simmunsa kiinni ja juoksee vaan kirkuen karkuun. Minuu Vituttaa.

Kymmenen. 
Mie olin 10 vuotias kun tämä alkoi. Eli tuotapikaa 34v tätä helvettiä on kestänyt kaikkine oireineen. Kramppeine, vuotoineen, särkyineen niin ylä- ala- kuinkeski-osassa kehoa. Hermojenkiristystä ennen, jälkeen ja kierron keskivaiheella. Raskauden-pelkoine, ei raskaaksitulo-pelkoineen, syöpä pelkoine. Ihmetyksellä vuodon pituudesta, lyhyydestä, vähyydestä runsaudesta ja kaikista gynegologin ihmediagnooseista myomiin ja maljanmuotoisiin kohtuihin, keskenmenoista mahouteen. Seksuaaliseen turhautumiseen ja kenellekään kelpaamattomuuteen. Kenenkään kelpuuttamiseen. Uskoon, että ei ole edes seksuaalisesti kiinnostava, saati kiinnostunut koko aiheesta, normi ajatuksella, mitä se ikinä tarkoittaakin. 

Ja minun hormoonihulluus on ollut vielä aika vähäistä suossa rypömistä, kanssasisariini verrattuna.
Joillakin tämä kohdun ja rintavarustuksen omistaminen, on silkkaa tuskaa päivät päästään, vuoden jokaisena päivänä. On Erinäköisiä edometrioosi-oireistoja, joista minulla ei ole haaleinta aavistusta, on munasarja kystaa ja syöpiä, niin siellä, kuin täällä päin kehoa ja puhumattakaan epäsäännöllisyydestä, vuotoon hukkumisista ja muusta muikean mukavasta. Lapsettomuuden tuskankin tiedän "vain" siltä osin, että lasta ei tullut. Mutta toisilla oli/on vielä ne hormoonihoidot ja hedelmöityshoidot koettavanaan. En halua teidän asemaanne. Raskaus ajan koin kokonaan, sillä erolla, että minä synnytin jo alkumetreillä ja koin seuraavan puolentoistavuoden ajan, aivan samoja oireita, kuin raskaana olevat, saamatta koskaan sitä konkreettista vastineita kokemuksilleni. Ja kyllä, ajoittain minä olen vihainen siitäkin.

Käsittämättömän järjettömästi vihainen myös niille, jotka sai lopputulemana, pienen nuppumyttysensä syliinsä parkumaan. Olen niin ristiriitaisella tavalla onnellinen puolestanne ja vihainen teille. Pahoitteluni. Mutta olen hormoonihullu olento ja ajoittain vihaan tätäkin. Ja silti, kaikessa hulluudessani ajoittain onnellinen siitä, että olen tässä hulluudessani itsekseni. Eikä minulla ole jälkipolvea, joka joutuisi kärsimään samaa "Naiseuden" helvettiä henkilökohtaisesti, tai sivusta seuraten. 
Aika laajat on ajatuspolut ja vaikutukset, verrattuna tuohon pieneen alueeseen, mikä tämä "naiseudenkeskus" on. Karusti karrikoiden tissit ja tussu.


Nyt riemuni naisena olemisesta iskee ilotulituksella hetkeen, että jumalauta onko minusta tulossa kokonaan turhanpantti naiseksi ja alkaa vielä vaihdevuosihelvettikin, ennen kuin olen naisena olemisesta ehtinyt nauttia päivääkään. Sillä eihän tästä voi nauttia. Keho prakaa ja hormoonit tekee monsteriksi, vituttaa kuin pientä itikkaa vesilasissa, pois ei pääse kuin hukkumalla, tässä kellun, enkä edes uppoa PRRRR. En ehkä enää kestä.

Ja nyt moni Nainen nousee parrikaadeille ja sanoo, että naisena oleminen on UPEAA. Niinhän se jumankekka toisinaan onkin, mutta onko teidän päänsisällä 3 viikkoa kuukaudesta demoni, joka on luulosairas ja kokee olevansa arvoton paska, kun ei kyene lisääntymään, tuntemaan rakkautta, osoittamaan rakkautta, tai perustamaan perhettä, olemaan viehättävä, tai mitään mitä "NAISEN Kuuluu olla", itkuhuutoraivaroiva sekoämmä, jota aivoonnuutta kaikki, seuraavassa  hetkessä yli himokas vanppi, joka tahtoisi kaikkea, uskaltamatta ottaa mitään tahtomaansa ikinä, ellei se ole ruokaa, sokeria, tai rasvapalleroita, jotka lihottaa kropan muodottomaksi ja ehkä puoli päivää siinä "Naisessa" on melkein ihminen, joka on melkein tasapainoinen, melkein ilman sisäistä, tahi ulkoista sekopäisyyttä? Ai ei, no sepä mukavaa. Sitten minä uskon, että naisena olo on teille ihanuus. Rouvat nautii vaan. Minulla juuri nyt ei tunnu riittävän siihen rahkeita, sillä minä olen varmaan juuri sen puoli päivää kuukaudessa tyytyväinen saamiini naisellisuuksiin. Ja se on aivan liian vähän.

UGH; olen puhunut. Helvetillisissä hormoonihuuruissa
Androgyynisti roihuten 

~HormooniDemoni de W~