torstai 30. toukokuuta 2013

Hei sinä siinä.


 Sinä niin, kaunis ja komea, lihaksikas, solakka, jumalallisen runsas ja rehevä.

Sinä ihminen, niin moni muotoinen. Minulla on sinulle kerrottavaa. Katso minuun, kuuntele sanojani ja katso minuun, kerron mitä näet.

Näet kauneuden ja kiitollisuuden, rakkautta ja sydämen hyvyttä, sillä tässä ne on. Näe jumaloitava sielun kauneus kaikkialla minussa. Joka solussa ja huokosessa. Näe onni ja rauha. Surujen kaarteet ja ilojen juonteet, naurun kurvit ja nämä kauniit kehon kurvit. Elämän tekemät jäljet. Tartu kiinni uumalta, hipaise poskea, kuin rakastava. Sen pehmeys ja lujuus, kauneus ja karuus, on ylimaallista. Täydellisyydeksi luotu. Näe silmien kirkkaus ja niiden syvät värit, viisaus, joka kumpuaa kaikkialta niistä sopukoista, joita et muutoin näkisi. Oletko yllättynyt?

Oletko yllättynyt siitä kaikesta minkä näet? Kaikesta kauneudesta, hauraudesta ja herkkyydestä? Siitä miten avaat silmiäsi ja todella näet. Sipaise hiusten pehmeyttä ja näe niiden kiilto. Näe niiden miellyttävä tuntu. Näe sydämen syke kaulalla ja huumorin kujeilu koko olemuksella, onko kauniinpaa kuin naurusta hytkyvä vatsa? Tanssinriemusta pyörähtävät pakarat ja maata hyväilevät jalat. Katso miten kaunis. Kuinka komea. Niin seksikäs ja vetoava. Näetkö miten kaikki jännitys häviää, kun katselet pidenpään minua?

Miksi sinä hämmennyt noin? Mitä ihmettelet kertomassani. Etkö todella ole ennen katsonut näin tarkasti minua? Miksi? Kaikki tämä kauneus ja sinä vetäydyt kiireesti taakse päin ja suljet silmäsi. Unohdat näkemäsi. Sanoisit WAU, iske vaikka silmää ja hymyile. Voi mikä ihana näky. Etkö olekin onnellinen että saat nähdä tämän kaiken?
Näin suuri mestariteos, On vaikea edes kuvailla tätä, sillä kaikkia tarvitsemiani ylistäviä sanoja on lähes mahdotonta löytää. Tunnetko itsesi yllättyneeksi, vaivautuneeksi? Älä suotta.

Miksi et koskettaisi näkemääsi? Sivelisi kulmakarvojen kaarta, seuraisi posken viivaa, katsoisi käden viivoja tarkemmin?Sormien kauneutta ja käsivarsien voimaa? Koko kehon kauneutta, sitä täydellisyyttä, mikä siitä näkyy joka kaarteessa, uurteessa ja kummussa. Tuo salskeus ja ryhti. Täydellistä. Kallistat päätäsi kuin et uskoisi näkemääsi. Ethän ystäväni epäröi. Älä hämmennykkään suotta.

Et koskaan voi katsoa tätä näkyä, väheksyen sitä, kun tiedät miten täydellinen se on. Jäljittelemätön ja uniikki. Ainutlaatuinen. Ja olemassa juuri nyt, tässä hetkessä täydellisenä ja sanoin kuvaamattoman henkeä salpaavana. Koska tahaansa sinä katsot minuun uudestaan, sinä näet tämän kaiken kauneuden. Ja kerta kerran jälkeen, ymmärrät näkemäsi paremmin ja paremmin. Ja minä lupaan, että muistutan sinua aina tästä näkemästäsi täydellisyyden monimuotoisuudesta. Ole Rohkea ja katso minua tarkemmin. Älä niin kuin ennen, kriittisin silmin ja tuomitsevasti. Vaan avoimen ihailevasti ja arvostuksella,  sillä sinä opit vielä rakastamaan minua.

                                                          Suurella Rakkaudella Peilikuvasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti